Project Gevlebrug Amsterdam

29 april 2019

Afgelopen woensdag 24 april gestart met de veiligheidskundige projectbegeleiding van het straalwerk aan de Gevlebrug in Amsterdam. Met stralen word de oude verflaag van de brug verwijderd. Daarna zal de staalconstructie van de brug worden gerepareerd en voorzien van een nieuwe verflaag. De brug lag 70 jaar vlakbij het Centraal Station, als overbrugging van de Oostertoegang van Amsterdam. Rond 2000 is de brug afgebroken en heeft deze bijna 20 jaar in opslag gelegen. Gemeente Amsterdam vond een nieuwe locatie tussen de Pontsteiger en Karlskrona-eiland in de Houthaven van Amsterdam.

Wij gaan het project veiligheidskundig begeleiden in verband met een aantal specifieke risico’s tijdens de straalwerkzaamheden. Adviesbureau KAP zorgt in ploegen voor een bezetting met projectveiligheidskundige gedurende dit gehele traject.

Heeft u een project met specifieke risico’s waarbij u parttime of full time veiligheidskundige inzet nodig heeft? Heeft u in de voorbereiding van projecten veiligheidskundige ondersteuning nodig of heeft u andere behoeftes op het gebied van projectveiligheid of detachering van veiligheidskundige? Wij bieden u graag een flexibele oplossing

Deel dit