ISO 22000

Met een ISO 22000 food safety managementsysteem certificaat kunt u aan uw afnemers en consumenten aantonen dat u aan de food safety management eisen uit de ISO 22000 norm voldoet. De norm is bedoeld voor organisaties die voedsel producten produceren, bewerken, verhandelen, verwerken of verpakken. ISO 22000 geeft de managementsysteem criteria voor bedrijven om de voedselveiligheidsrisico’s te identificeren, te beheersen en te voldoen aan de criteria in wetgeving voor voedselveiligheid.

Wat kan Adviesbureau KAP voor u betekenen:

  • Opstellen van een ISO 22000 food safety managementsystemen
  • Praktisch implementeren van een ISO 22000 food safety managementsystemen binnen uw bedrijf
  • Opstellen van alle noodzakelijke rapportages en analyses
  • Voorbereiden van certificatie audits voor uw ISO 22000 food safety managementsysteem
  • Onderhouden van uw ISO 22000 food safety managementsystemen
  • Uitvoeren van interne audits voor uw ISO 22000 food safety managementsystemen
  • Uitvoeren van audits bij u leveranciers / subcontractors
  • Uitvoeren van 0-audits ter voorbereiding van certificatie audits

Heeft u vragen over de ISO 22000 of wilt u met ons eens een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden waarop wij u kunnen ondersteunen bij de ISO 22000? Neem geheel vrijblijvend met ons contact op.

Deel dit