BRL 9334 KOMO Procescertificaat voor straatwerk

De KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 9334 is ontwikkeld met als doel de kwaliteit van uitgevoerd straatwerk te garanderen. Op basis van deze beoordelingsrichtlijn kunnen bestratingsbedrijven zich laten certificeren. Gecertificeerde bedrijven tonen aan dat de kwaliteit van hun straatwerk geborgd is. Met het BRL 9334 KOMO procescertificaat voor straatwerk hebben bedrijven een voorsprong ten aanzien van concurrenten die niet gecertificeerd zijn.

Om het BRL 9334 KOMO-procescertificaat straatwerk te krijgen moet een bedrijf aan beoordelingsrichtlijn 9334 voldoen. Hierbij worden eisen gesteld aan de kwaliteit van het straatwerk en bijvoorbeeld de opleidingen van medewerkers en de uitvoeringsprocessen.

Opdrachtgevers kunnen bij aanbestedingen eisen dat het bestratingsbedrijf in het bezit is van een BRL 9334 KOMO-procescertificaat.

Adviesbureau KAP kan u praktisch ondersteunen bij het implementeren en certificeren volgens de richtlijn BRL 9334. Van eerste inventarisatie, het uitwerken van noodzakelijke documenten, de praktische implementatie tot het regelen van het volledige certificatie proces. Al deze zaken kunnen wij in het kader van de BRL 9334 voor u verzorgen.

Heb je vragen over de BRL 9334 certificering? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit